HATAY / BELEN - Ziya Gökalp İlkokulu

Kas

28 Ekim 2023 tarinide yapılması planlanan fakat Cumhuriyet Bayramı kutlamaları sebebiyle yapılamayan okul aile birliği toplantımız 4 Kasım 2023 tarihinde yapılacaktır. Katılımlarınızı rica ederim.

Ekm

29 Ekim cumhuriyet bayramımız okulumuz öğrencileri tarafından büyük bir coşkuyla kutlandı kutlama programına okulumuz velileri ve tüm öğretmenler katılım sağladı.

Ekm

Okulumuz Rehberlik Öğretmeni M.Sefa Şen tarafından okulumuz velilerine yönelik olarak Psikososyal Destek (Doğal Afet) bilgilendirme semineri 27 Ekim 2023 tarihinde okulumuzda yapılacaktır. Tüm velilerimiz davetlidir.

Eyl

2022-2023 eğitim öğretim yılı rehberlik faaliyetlerine ilişkin değerlendirmeler yapılmış olup, geçtiğimiz mayıs ayında uygulanan rehberlik ihtiyaçları belirme anketi sonuçları analiz edilerek okulumuz öğrencilerinin rehberlik ihtiyaçları doğrultusunda 2023-2024 eğitim öğretim yılı okulumuz pdr programının özel hedefleri  "Akademik Öz Yeterlilik" ve "Bilinçli Teknoloji Kullanımı" olarak belirlenmiştir

Yaz Dönemi Anasınıfımızın Açıkhava Etkinliği...

Haz

6 Şubat 2023 tarihinde yaşadığımız depremi felaketinden sonra acılarımızı paylaşarak maddi ve manevi olarak bizlere destek olan Zonguldak/Kilimli Ziya Gökalp Ortaokulu öğrencilerine, Din Kültürü Öğretmeni Rabia DAL’ın şahsında öğretmenlerimize  ve okul yönetimine çok çok teşekkür ederiz. (Resimde öğrencilerimizin gönderdiği mektupları alan kardeş okul öğrencileri yer almaktadır.)

Haz

İlçe Kaymakamımız Mahmut Sami YILMAZ, Tarım  ve Orman İlçe Müdürü Şakir GÖK ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Erdal AYVAZOĞLU okulumuzu ziyaret ederek 1 Haziran Dünya Süt Günü vesilesiyle öğrencilerimize süt dağıtımında bulundular. Öğrencilerimizle sohbet ederek resim çekilen Ziyaretçilerimize teşekkürler ederiz.

May

Asrın felaketinden etkilenen öğrencilerimiz için kardeş okulumuz olan Zonguldak Kilimli Ziya Gökalp İlkokulu'ndan  gönderilen antreman seti için teşekkür ediyoruz.

May

6 Şubatta meydana gelen asrın felaketi sonrasında öğrencilerimizin acılarını paylaşmak amacıyla kardeş okulumuz Denizli Kocabaş Ahmet Kazak İlkokulundan gönderilen mektup ve resimler için teşekkür ederiz.

May

İnegöl Bakkallar Odasınca düzenlenen "Bakkal Amca" projesi kapsamında gönderilen kutular dağıtıldı. İçinde Türk Bayrağı, balon, çikolata, şeker, bisküvi, meyve suyu bulunan kutular öğrencilerimizi sevindirdi. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

OKULUMUZA KAVUŞTUK.LÜTFEN KURALLARA UYALIM . TEKRAR OKULSUZ KALMAYALIM.